Lirik Lagu Pantai Klayar - Yeni Inka ft Fendik Adella: Masuk Trending Musik di YouTube

- Minggu, 12 Juni 2022 | 19:14 WIB
Lirik Lagu Pantai Klayar - Yeni Inka ft Fendik Adella (YouTube Henny Adella)
Lirik Lagu Pantai Klayar - Yeni Inka ft Fendik Adella (YouTube Henny Adella)

BERITAKARYA.ID - Yeni Inka Adella kembali gemparkan panggung dunia musik dengan menyanyikan lagu Didi Kempot yang berjudul Pantai Klayar.

Tak hanya Yeni Inka, Pantai Klayar juga dinyanyikan bersama dengan Fendik Adella dan masuk trending musik di YouTube. Begini liriknya:

Tulung sawangen,
Sawangen aku sing nandhang rindu.
Oh tulung muliha,
Senadyan sedela aku wis lila.

Baca Juga: Lirik Lagu Janji Putih - Cover Maulana Ardiansyah Versi Ska Reggae: Beta janji, Beta Jaga Ale untuk Selamanya

Samar, ati iki samar
Yen nganti kowe lali
Janjimu ning Pantai Klayar.
Samar, ati iki samar
Yen nganti kowe tega
Ninggal aku ganti pacar. Ouoo

Sedela wae aku ora bisa,
Adoh kowe nengapa ninggalke lunga.
Sekedhep netra aku ora lila,
yen kowe nganti gandheng karo wong liya. Ouoo

Birune segara kutha Pacitan
Nyimpen janjimu seprene ra bisa ilang.
Birune segara kutha Pacitan
Pantai Klayar sing nyimpen sewu kenangan. Ouoo...

***

Editor: Siti Masyitoh

Sumber: YouTube Henny Adella

Tags

Artikel Terkait

Terkini

Proses Autopsi Brigadir J Dijaga 1200 Personel

Senin, 25 Juli 2022 | 14:25 WIB

Terpopuler

X