• Kamis, 29 September 2022

Lirik Lagu Pisah - Wiro Widowati: Tekan Saiki, Aku Ora Iso Lali Lakumu Sing Gawe Bungahe Ati

- Jumat, 17 Juni 2022 | 18:12 WIB
Lirik Lagu Pisah - Wiro Widowati (YouTube Adhigana Music)
Lirik Lagu Pisah - Wiro Widowati (YouTube Adhigana Music)

 

BERITAKARYA.ID - Wiro Widowati kembali nyanyikan lagu jawa ambyar yang berjudul Pisah. Lagu Pisah diciptakan oleh Hieronimos Ferry Widiyatmoko & Alvian Satya. Begini liriknya:

Kowe sing ono ning atiku
Teko tanpo tak kiro
Ning tengah ati sing wes dadi siji
Abot ninggalke tresnoku
Tanpo ngerti opo sebab lan kesalahanku

Tekan saiki, aku ora iso lali
Lakumu sing gawe bungahe ati
Sumilire angin tengah wengi
Sing gawe tentrem ning njero ati
Aku kudu nrimo
Aku karo kowe pancen ora iso

Baca Juga: Lirik Lagu dan Terjemahan Nglilakne Kowe - Happy Asmara: Lungo O Aku Wis Lilo

Nanging awak dewe
Kudu iso nompo
Nompo kahanan sing
Ra iso dipeksakke

Netes banyu moto
Gawe loro ning njero dodo
Ati iki iseh tresno
Kepekso pisah mergo wong tuwo

Dudu salahku karo kowe
Kahanan mekso koyo ngene
Mugo kowe bahagia
Karo wong liyo sing luwih soko aku

Baca Juga: Lirik Lagu dan Terjemahan Glimpse of Us - Joji: Masuk Trending Musik di YouTube

Tekan saiki, aku ora iso lali
Lakumu sing gawe bungahe ati
Sumilire angin tengah wengi
Sing gawe tentrem ning njero ati
Aku kudu nrimo
Aku karo kowe pancen ora iso

Halaman:

Editor: Siti Masyitoh

Sumber: YouTube Adhigana Music

Tags

Artikel Terkait

Terkini

Proses Autopsi Brigadir J Dijaga 1200 Personel

Senin, 25 Juli 2022 | 14:25 WIB

Terpopuler

X