• Jumat, 19 Agustus 2022

Lirik Lagu Cidro 3 - Cover Ryan Ncx: Ancen Rogo Iki Ora Nggetih Senajan Tatu

- Rabu, 29 Juni 2022 | 08:41 WIB
Lirik Lagu Cidro 3 - Ryan Ncx (Youtube DC. PRODUCTION)
Lirik Lagu Cidro 3 - Ryan Ncx (Youtube DC. PRODUCTION)

BERITAKARYA.ID - Ryan Ncx mengcover lagu jawa ambyar yang berjudul Cidro 3. Lagu Cidro 3 diciptakan oleh Faried DS.

Pada 26 Juni 2022, Youtube DC. PRODUCTION menyuguhkan lagu Cidro Loro yang dibawakan oleh Ryan NCx. Lagu ini pernah masuk trending musik di YouTube. Begini liriknya:

Jare kowe wis ngukir jenengku
Mbok patri ning njero atimu
Yen eling mbiyen karo janjimu
Tresnomu mung siji, yo aku
Ningopo saikine cidro?
Kabeh omongmu kuwi nggombal mukiyo

Baca Juga: Lirik Lagu Terlalu Indah - Andre Mastijan Cover Setia Band: Masuk Trending Musik di YouTube

Sopo wonge sing ra bakal tatu
Nyenengi wong koyo sliramu?
Ngomong cinta, sayang mung ning aku
Janji setyo sak umur uripmu
Ningopo saikine tego?
Ning ngarep moto
Kowe nggandeng wong liyo
Ho-ho, ho-wo, keiris atiku

Ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu
Mergo roso perihe ning njero dhodhoku
Gulone manis, isih manis madu
Mergane sing mbok iris atiku

Ora perpisahan sing dadi getun ning ati
Nanging nyapo mbiyen kowe tak senengi
Nyenengi sliramu nggawe loro atiku
Getune, nyapo mbiyen ketemu

Baca Juga: Lirik Lagu dan Terjemahan Pop - Nayeon Twice: Masuk Trending Musik di YouTube

Sopo wonge sing ra bakal tatu
Nyenengi wong koyo sliramu?
Ngomong cinta, sayang mung ning aku
Janji setyo sak umur uripmu
Ningopo saikine tego?
Ning ngarep moto
Kowe nggandeng wong liyo
Ho-ho, ho-wo, keiris atiku

Halaman:

Editor: Siti Masyitoh

Sumber: YouTube DC. PRODUCTION

Tags

Artikel Terkait

Terkini

Proses Autopsi Brigadir J Dijaga 1200 Personel

Senin, 25 Juli 2022 | 14:25 WIB
X